easyclean glasbewassing

service is onze kwaliteit

Over ons

Wij zijn een relatief jong bedrijf en bestaan nu ruim 10 jaar. In deze 10 jaar zijn wij uitgegroeid van een bedrijf gespecialiseerd in glasbewassing naar een multifunctioneel bedrijf. Momenteel houden wij ons ook meer en meer bezig met het reinigen van dakkapellen, zonnepanelen, trespa en nog veel meer.

Wij zijn er voor zowel de particuliere alsmede voor de zakelijke markt. Wij werken op basis van vaste prijzen maar ook op uur basis. Wij proberen altijd in overeenstemming met de klant tot een redelijke prijs te komen. Wij leveren een goede prijs kwaliteit verhouding. De prijzen zijn op afstand niet te geven en komen graag vrijblijvend bij u langs voor het doen van een offerte. Zowel voor de zakelijke als de particuliere klant. Voor de zakelijke klant geldt uiteraard dat de B.T.W. aftrekbaar is. Op onze facturen staat ons K.V.K-nummer en B.T.W-nummer altijd vermeld.

Indien u meer informatie wenst verwijzen wij u graag naar onze contactpagina. Wilt u meer weten over onze diensten? Dan kunt u deze informatie vinden op De Dienstenpagina.