easyclean glasbewassing

service is onze kwaliteit

Glasbewassing

Wij maken gebruik van een speciale telescoopsteel. Deze steel is voorzien van een zachte borstel en een sproei-installatie die het osmose water op de ramen, kozijnen sproeit. De zachte borstel verwijdert het vuil en door het naspoelen met het osmose water droogt het streeploos en zonder vlekken op. Ramen, zonnepanelen en dakkapellen kunnen hiermee op eenvoudige wijze schoongemaakt worden. Met ons systeem kunnen we tot wel 15 meter hoog uw ramen wassen. De kwaliteit van dit systeem is bij de eerste ramenwasbeurt 90% en bij herhaling van wasbeurten is dit 100%. De eerste keer kan het voorkomen dat u kleine witte vlekken ziet. Dit zijn de vuil- en zeepresten uit de poriën van de ramen en kozijnen. De zeepresten komen voort uit de olie die in de meeste schoonmaakmiddelen aanwezig zijn.

Zonnepanelen

Uw zonnepanelen worden door Osmose-Glasbewassing duurzaam gereinigd met alleen osmosewater, zonder reinigingsmiddelen. In uiterste gevallen maken wij gebruik van een ontvettingsmiddel om uw zonnepanelen dieper te reinigen. Osmosewater kent een extreem hoog vuil oplossend vermogen, te danken aan haar zuiverheid en het vermogen van de geladen H+- en OH- ionen, om verbindingen met andere ionen aan te gaan. Het trekt hierdoor vervuiling aan, lost het op en laat een streep loos en schoon oppervlak

Dakkapellen

Het komt regelmatig voor dat het vuil dat zich jarenlang op de dakkapel heeft vast gezet en door de beschermlaag heengaat, waardoor uiteindelijk de dakkapel nieuwe beplatingen nodig heeft of geschilderd moet worden. Mosvorming en vuil kan uw dakkapel onherstelbaar beschadigen. Wij raden u dan ook aan om uw dakkapel minimaal een keer per jaar te reinigen om zo grote kosten te voorkomen.